Uw kapperszaak

voor de look

van uw dromen!

contacteer ons

Uw dames kapper voor een stralende look


LET OP !  WIJ ZIJN VERHUISD NAAR NEDERRIJ 48 (RECHT OVER HET ZIEKENHUIS)

Queen-Salon-dames-kapper

Wilt u een afspraak maken bij een dames kapper in Herentals? Queen Salon werkt met en zonder afspraak en is uw stekje voor een perfecte snit of een totale make-over.

Gezellig kapsalon voor dames

In Queen Salon wordt u met de glimlach ontvangen voor een kwalitatieve kappersbeurt. Het kappersteam adviseert u met veel plezier over de coupe, een kleuring of balayage of geeft u meer informatie over de voordelen van ombre. Vraag zeker naar de speciale behandelingen voor uw haar. Wenst u highlights of zoekt u een kapper die een feestelijk kapsel kan uitwerken dat een ganse avond perfect in model blijft? Dan ben u hier aan het juiste adres. Geniet van de gezelligheid én van de ontspannende behandeling. Zoekt u een kapper waar kinderen zich echt goed voelen? Dan biedt Queen Salon het antwoord. Het kleinere volkje wordt warm onthaald en mag zich verwachten aan een onvergetelijke kappersbeurt.

Mee met de nieuwste trends

In Queen Salon kan u terecht voor een gewone knipbeurt maar ook een compleet nieuwe look. Het kappersteam volgt de nieuwste trends in snit en kleur op de voet en geeft u met plezier professioneel advies afgestemd op uw haartype. Het salon werkt enkel met kwalitatieve producten die niet schadelijk zijn voor haar of milieu. Wenst u graag op de hoogte te blijven van de nieuwtjes? Dat kan! Neem een kijkje in het fotoalbum en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn of grasduin ter plaatse in de vakbladen voor kappers. Misschien vindt u hierin wel de inspiratie voor uw nieuwe coupe.