Uw kapperszaak

voor de look

van uw dromen!

contacteer ons

Heren kapper voor een stijlvolle snit

Queen-Salon-heren-kapper

Uw heren kapper in Herentals is zonder enige twijfel Queen Salon. Jongens en mannen kunnen hier terecht voor een trendy snit en een behandeling met kwalitatieve haarproducten.

Stijlvolle coupe voor jong en oud

Queen Salon is een gezellig kapsalon waar jongens terechtkunnen voor een coole, hippe snit en mannen een traditionele scheerbeurt of stijlvolle coupe kunnen vragen. De kapperszaak werkt met en zonder afspraak. Wilt u graag zeker zijn van een specifiek uur? Plan dan vooraf een afspraak in. U wordt met de glimlach verwelkomd en mag zich verwachten aan een kwalitatieve behandeling en knipbeurt. Heeft u nog geen idee wat u graag wenst? Neem dan een kijkje in de fotogalerij of blader in het salon even in de tijdschriften en ontdek de nieuwste trends.

Coupe en baard

Zou u uw baard graag eens professioneel onder handen willen laten nemen? Dat kan bij Queen Salon. De kappers werken uw baard bij met de tondeuse of het scheermes en zorgen ervoor dat alles er weer 100% netjes uitziet. Wenst u een comfortabele coupe of liever een hippe snit? Overweegt u een kleuring, balayage of ombre? Ook dan geeft het team van Queen Salon u graag professioneel advies. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en plan uw kappersbeurt in.