Uw kapperszaak

voor de look

van uw dromen!

contacteer ons

Van kleuringen tot extensions

Queen-Salon-kleuringen

Of u nu extensions, highlights of kleuringen wenst, in Herentals mag u zich bij Queen Salon altijd aan een kwalitatieve behandeling verwachten. Vraag gerust meer inlichtingen over de werkwijze en plan uw bezoekje aan het kapsalon in.

Kwalitatieve keratine behandeling en kleuring

Een keratine behandeling is een weldaad voor uw haar. Door verzorgingsproducten bij u thuis, chemische behandelingen en zelfs de weersomstandigheden of chloor kan uw haar na verloop van tijd de natuurlijke keratine verliezen waardoor het er dof begint uit te zien. Tijdens zo'n speciale behandeling wordt het lichaamseigen proteïne weer aan uw haar toegevoegd. Hierdoor krijgt het opnieuw kracht en flexibiliteit en ziet het er glanzend uit. Wenst u toch een kleuring? Dat is perfect mogelijk. Laat zo'n behandeling echter enkel uitvoeren door een professional die weet wat uw haarwortels nodig hebben en enkel werkt met onschadelijke producten.

Van extensions tot ombre en balayage

 

In Queen Salon te Herentals kunt u ook terecht wanneer u extensions wenst. Droomt u van een volumineuze haardos en langer haar? Dan kunt u voor deze behandeling kiezen. Extensions met echt haar worden via een speciale techniek aan de eigen coupe toegevoegd en blijven drie à vier maanden zitten. Wenst u liever een coup d'éclat? Kies dan voor ombre. Tijdens deze behandeling worden de tipjes van uw haar opgelicht in een lichtere kleur. Dit zorgt voor een subtiel resultaat en een natuurlijke look. Mag het iets opvallender zijn? Bij balayage wordt de haarverf in één of meerdere kleuren aangebracht wat zorgt voor een stralend effect. Wenst u na de behandeling of snit ook een brushing om het plaatje volledig af te werken? Vertrouw dan op de expertise van het kappersteam. Uw haar wordt perfect in model gebracht met een haardroger. Neem een kijkje in het fotoalbum en ontdek het resultaat van enkele behandelingen.